Utleieboliger-i-grendene

Utleiebolig%20grendene%201

Utleieboligene i grendene Sømådalen, Elgå og Heggeriset er ferdige og nå overlevert til kommunen fra Femund Bygg AS.  Vi inviterer til omvisning 17. august. ​

Etter åpen anbudskonkurranse med fire tilbydere ble Femund Bygg AS valgt som totalentreprenør. Engerdal kommune er glad for at ble en lokal tilbyder som vant anbudet og at det for alle oppdrag har blitt benyttet lokale underentreprenører. Kvalitet, framdrift og overlevering har foregått på en profesjonell og god måte. Takk til både Femund Bygg AS og alle underleverandører.

Hele prosjektet vil holde seg innenfor den økonomiske ramma på 18 millioner kroner. Prosjektregnskap vil bli klart i løpet av høsten.

Engerdal kommune har nå 6 flotte utleieboliger. To i hver av grendene. En leilighet på 80 m2 (2 soverom) og den andre på 100 m2 (3 soverom). I tillegg har alle leiligheter garasje med bod og to biloppstillingsplasser. Det er også platting ved inngangsdører og en større platting utenfor terrassedør. Stekeovn og koketopp er integrert i kjøkken. Alle leiligheter har eget ventilasjonsanlegg plassert i innvendig bod sammen med varmtvannsbereder og sikringsskap. Det er store romslige bad med innredning og dusjvegger.

Boligene har høy standard og framstår som gode moderne boliger klar for utleie.

Den største boligene i Sømådalen er allerede utleid. Det er flere interessenter, men ikke inngått leieavtaler så det blir først til mølla for å leie øvrige.

I Elgå er begge leiligheter klar for utleie, mens den minste er klar for utleie i Sømådalen. I Heggeriset vil begge forhåpentligvis bli klar for utleie i løpet av høsten.

Leiesum er for de minste leilighetene kr. 7 690.- og for de største kr. 8 720.- pr. mnd. Leiesum er inkludert fiber og tv-abonnement. Strøm kommer i tillegg. Ta kontakt med Engerdal kommune om du er interessert i å leie.

Vi ønsker også å invitere alle som har lyst til å se på utleieboligene før de leies ut til en omvisning.

Omvisningen vil foregå mandag 17. august, og fra kommunen stiller ordfører Line Storsnes og fagansvarlig teknisk drift Ove Andreassen.

Tidsskjema:

Elgå                       kl. 09.00 – 10.00