Samling for utflyttede Engerdøler

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Høst

​Er du Engerdøl og lurer på å flytte hjem? Nå får du muligheten til å bli bedre kjent med oss som jobber med tilbakeflytting, næringsliv og utvikling i Engerdal.

Torsdag 8. september fra kl. 18.30-21.30 inviterer vi utflyttede Engerdøler og dere som er interessert i Engerdal kommune til Peppes pizza i Elverum. Det er Engerdal kommune som inviterer deg til denne kvelden fordi vi ønsker å fortelle deg om hjemkommunen din og komme i dialog med dere som vurderer å flytte tilbake. Kanskje du har eller får lyst til å flytte tilbake? Dette blir en kveld med mingling og nettverksbygging.

Disse kommer: Ordfører Lars Erik Hyllvang, varaordfører Tor Erik Skramstad, næringsutvikler Katrine Kleiven, Espen Andre Kristiansen fra Sør-Østerdal Næringshage, Line Nerhagen ung tilbakeflyttet engerdøl og Mia Faldmo fra Destinasjon Femund Engerdal.

Vi byr på god mat og drikke.

Mer informasjon får du av Katrine Kleiven, telefon 901 34 992

Sted: Peppes Pizza, Elverum
Klokken 18.30-21.30

Husk å melde deg på dette arrangementet innen 7. september til kkl@engerdal.kommune.no eller 901 34 992. Vi trenger også din hjelp til å spre denne invitasjonen, så del gjerne arrangementet.

Håper å se deg!

Sist oppdatert: 05.09.2016 15:19:01