Utdeling av Hedersmerker og jubileums-ur for 2016 og 2017

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Gruppebilde%20fra%20hedersmarkering%202018

Med tilsammen 320 års tjeneste i Engerdal kommune var det den 13. juni invitert til en markering på "Anne på landet" for utdeling av jubileums-ur, KS hedersmerker og KS medalje.​​

Jubileums-ur ble utdelt til:
Bente Marie Danielsen (Støtte og utvikling, kantina Enger), Elisabeth Lillebo (Helse og Velferd, institusjon), Monica Stadigs (Oppvekst, Voksenopplæringen). Mona Gresli (Støtte og utvikling, asylmottaket) var ikke tilstede under utdelingen.

KS Hedersmerker ble utdelt til:
Lill Narbuvoll Foss (Helse og Velferd, forebyggende), Torill Heggberget (Helse og Velferd, forebyggende), Wenche Ohlsson (Helse og Velferd, institusjon), Jorunn C. Solbakken (Helse og Velferd, institusjon), Undis Breen (Helse og Velferd, institusjon), Solvor Holden (NAV, integrering flyktninger).

KS Medalje ble utdelt til:
Britt May Stengrundet (Støtte og utvikling, personal)

Vi fikk servert et fortreffelig 3-retters måltid hos "Anne på landet" i veldig trivelige omgivelser.

Ordfører Lars Erik Hyllvang og rådmann Lage Trangsrud takker alle for innsatsen!

Gruppebilde1.jpg

Fra venstre:
Ordfører Lars Erik Hyllvang, Wenche Ohlsson, Torill Heggberget, Undis Breen, Jorunn C. Solbakken, Monica Stadigs, Elisabeth Lillebo, Britt May Stengrundet, Solvor Holden, Bente Marie Danielsen, Lill K. Narbuvoll Foss, Lene Stensaas Rismyhr, enhetsleder for Oppvekst Elin Petershagen Åsbø og rådmann Lage Trangsrud.

Fotograf: enhetsleder for Støtte og utvikling Terje Vestad.

Sist oppdatert: 15.06.2018 10:19:19