Utdeling av Hedersmerker og gullklokker for 2014/2015

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Heder%20og%20gullklokker%20-%20ansatte

Med tilsammen 472 års tjeneste i Engerdal kommune var det den 8. juni invitert til en markering på "Anne på landet" for utdeling av KS hedersmerker og gullklokker.​

Gullklokker ble utdelt til:

Eva Vangen (pleie og omsorg), Bente Kveen (Drevsjø barnehage), Jan Erik Nordgård (Fjellheimen), Turid Aasvang (EBUS), Berit Sorkmo (Drevsjø barnehage), Marie Arstein Lykka (Fjellheimen), Synnøve Rønes (pleie og omsorg), Kjell Åge Jakobsen (hjemmesykepleien) og Marit Synnøve Engerbakk (asylmottaket).

KS Hedersmerker ble utdelt til:

Vigdis Elvheim (pleie og omsorg), Grete Lillebo (Fjellheimen), Beate Østmo (Drevsjø barnehage), Svanhild Munkeby Joten (Sømådal skole), Thore Joten (Sømådal skole), Anne Grete Risbakken (Enger), Else Bentzen Risbakken (Asylmottaket). Tone Embretsson (EBUS) var ikke tilstede under utdelingen.

Denne gangen var man samlet fra flere enheter og avdelinger og det var en meget positiv erfaring. Vi fikk servert et fortreffelig 3-retters måltid hos "Anne på landet" i veldig trivelige omgivelser.

Ordfører Lars Erik Hyllvang og rådmann Håvard Haug takker alle for innsatsen!

Heder og gullklokker - ansatte rådmann ordfører.jpgFra venstre: rådmann Håvard Haug, Else Bentzen Risbakken, Anne Grete Risbakken, Marie Arstein Lykka, Bente Kveen, Berit Sorkmo, Kjell Åge Jakobsen, Beate Østmo, Eva Vangen, ordfører Lars Erik Hyllvang, Marit Synnøve Engerbakk Moren, Thore Joten, Turid Aasvang, Svanhild Munkeby Joten, Synnøve Rønes, Jan Erik Nordgård, Vigdis Elvheim, Grete Lillebo, enhetsleder for pleie og omsorg Kristin Opgård og enhetsleder for oppvekst Svein Rybråten.

Sist oppdatert: 10.06.2016 12:56:21