UKM i Engerdal 2017

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
UKM

Ungdomsrådet i Engerdal arrangerer UKM - lokalmønstring i Engerdalshallen lørdag 11. mars for alle ungdommer mellom 10 og 20 år. Arrangementet starter kl. 18.00.

UKM (Ung Kultur Møtes) er mange små festivaler i de ulike kommunene i hele landet. Her kan ungdommer delta med det de ønsker, om det er utstilling, sceneopptredener, hundeshow, film – alt er mulig! Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer fra 13 år videre til en fylkesmønstring, hvor man derfra kan gå videre til den store landsfestivalen.

I fjor hadde vi over 100 påmeldte og vi håper vi klarer like mange i år også! Er du mellom 10 og 20 år, og sitter på et talent som du har lyst til å vise frem, men ikke vet helt hvordan, så er UKM stedet for deg! Alt er mulig og ingenting er dumt. Vi er veldig opptatt av å vise frem ungdommene våre i kommunen og derfor er UKM et perfekt sted!

Hva venter du på? Denne helgen er det virkelig ikke verdt å gå glipp av!

Har du spørsmål om arrangementet, kontakt Kjell Erik Joten på tlf. 404 61 134, epost: kejoten@online.no

Sist oppdatert: 28.02.2017 13:59:33