UKM Fylkesmønstring i Kongsvinger 2017

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
UKM%20Engerdal%20-%20Kongsvinger

Fredag 21. april satte en spent delegasjon på 11 engerdøler retning Kongsvinger. Da var det klart for fylkesmønstring, og hei for ei helg! ​

​Deltakerne fra Engerdal var: Sander Stensaas Rismyhr, June Heggberget, Ingrid Pettersen Ekeland, Kristiana Zvidrina, Lene Foss, So Mina Stolt, Nora Pettersen Hattrem, Ida Villemo, Elise Hagen, Maria Granli Kvam, Patrick Braunsek, samt reiselederne Kjell Erik Joten og Anette Skogheim Lillestu.

Vel fremme etter den lange bussturen, var det ikke mye tid for hvile da helga inneholdt et tettpakket program. Det braket løs fredag med takeoff, og ble rundet av med en drømmeforestilling søndagen. Innimellom fikk deltakerne klemt inn både workshops, utearrangement, tre forestillinger, foredrag med Anja Hammerseng-Edin, kunstutstillingsåpning og masse moro. Engerdølene måtte dele rom med tynsetinger, noe som virket litt skummelt først, men endte fort i gitarspill og sang til langt på natt.

Vår egen Ole Gjermund Kolbu var også tilstede på fylkesmønstringa som medlem av arrangørgruppa KUA (kreative unge arrangører). Han hadde ansvar for all logistikken på scena – at utstyr og deltakere var på plass og at alt var i orden både før og under forestillingene. Vi er veldig stolte over arrangøren vår som har tatt over stafettpinnen etter Jan Inge Knutsen og Anette Skogheim Lillestu.

Dere kan se fremførelsene til våre scenedeltakere på http://ukm.no/hedmark Der kan dere også lese artikler om og se bilder fra helga.

På UKM Engerdals egen facebookside er det også et drøss med bilder og rapporter fra Engerdølene under turen. Der finner dere også en artikkel om fokus bort fra videresending i UKM og mer på arenaen og opplevelsen: https://www.facebook.com/ukmengerdal

Sist oppdatert: 04.05.2017 13:19:53