Trafikkløsninger i Engerdal sentrum

Slik skal det nye sentrum bli

​Skisse på hvordan det skal bli i sentrum

Det er planlagt oppstart av trafikkløsning i sentrum mandag 8. august.​

​Grovarbeidet og tilsåing av Kirkeparken er ferdig og det gjenstår fortsatt montering av belysning, div. beplantning med mer.

kirkeparken

Fra Kirkeparken

Nå i gangsettes arbeidet med trafikkløsningene i sentrum som består av anleggelse av fortau, busslommer og graving av ny overvannsledning.  I tilleggvil arbeidet bestå av afaltering av parkeringsområde Coop, sør og nord for kirken.

Det er Engerdal kommune som er byggherre, Per Hagen AS (vant anbudskonkurransen) som vil være entreprenør og Norconsult som byggeleder.

Slik planene nå foreligger vil arbeidet ha sin oppstart mandag 8. august 2016 og skal være ferdigstilt 31.  oktober 2016.

Slik ser det ut før oppstart:

Før%20oppstart%20-%20prosjekt%20i%20sentrum%20-%20trafikk

Anleggsperioden vil by på noen trafikkale utfordringer - herunder også skolerutene (på/avstigning) som i en periode vil kunne flyttes til Statoil. Det vil bli gitt nærmere informasjon etter hvert.  Produksjonsplan (under mer informasjon til høyre) gir en oversikt over hovedtiltakene og framdriften.

Er det spørsmål om prosjektet så ta kontakt med Finn Vaagan, mobil 90876934.

Sist oppdatert: 19.07.2016 10:25:45