Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Tråante 2017 i Elgå nærmer seg med stormskritt

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Tråante

​Arrangementet er åpent for alle interesserte.

Her kommer litt oppdatert informasjon:

​Pågangen har vært svært stor men det er fremdeles igjen noen plasser både på seminaret, konserten, festmiddagen og turen til Svukuriset. Påmelding skjer til Bryggeloftet tlf 62 45 95 43 eller mail@bryggeloftet.net

Når det gjelder overnatting er det fullt i Elgå, det er imidlertid mulig å booke rom på Storsätern Fjällhotell. Booking: info@storsatra.se eller telefon  0046 253 23 150 eller hvis du ringer fra Sverige:  0253 23 150

Det vil bli satt opp buss fra Storsätern lørdag ettermiddag klokka 17.15 med retur klokka 01.00.
Når det gjelder turen til Svukuriset på søndag gjør vi oppmerksom på at det ikke er mulig å kjøre privatbiler inn til Svukuriset. Det blir satt opp busser til denne turen. Billetter betales av den enkelte på bussen.

Vi gjør oppmerksom på at for de som eventuelt har booket overnatting på Svukuriset kan det heller ikke kjøres bil dit uten egen tillatelse.

Registrering av deltakere og henting av billetter skjer i Elgå samfunnshus fra klokka 17.30 på fredag 2. juni og fra klokka 07.30 på lørdag 3. juni.

For de som skal være med på åpningen av Daniel Mortenssons boplass på fredag anbefaler vi støvler eller gode fjellsko, samt gode uteklær.
Det er ca 300 meter å gå fra veien og inn til boplassen. Snøforholdene i vår har gjort at vi ikke har fått tilrettelagt og ferdigstilt stien inn til anlegget.

Vi ønsker alle velkommen til tre innholdsrike dager!

Sist oppdatert: 09.05.2017 08:18:47