Tiltaksprisen 2020

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 09.07.2020 10:55:26 | Emneord (los) forsiden
Gutt%20med%20lyspære

Grunnet Corona-situasjonen er det besluttet å forlenge fristen til 23. juli 2020.​

​Har du forslag på kandidat(er) til kommunens tiltakspris som skal deles ut i år?

I så fall sender du forslaget ditt til: Engerdal kommune, v/kommunedirektøren eller ordføreren, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal.

Du kan også ta kontakt muntlig eller pr. telefon til ordfører eller kommunedirektøren på tlf. 62 45 96 00. Eller du kan sende forslaget ditt på epost til: postmottak@engerdal.kommune.no.

Følgende premisser gjengis som bakgrunn for utvelgelse av prisvinner(e), vedtatt av kommunestyret 18. desember 2008:

«Prisen deles ut normalt annethvert år etter avgjørelse av tiltaksnemnda (formannskapet)… Selve prisen er tenkt som en oppmuntring for dyktig utført tiltaksarbeid (nyetablering, videreutvikling av et allerede eksisterende tiltak, vektlegging av fantasi, dyktighet, nyskapning, økonomiresultat, osv.). Prisen kan gå til enpersons bedrifter, større bedrifter eller rene ideskapere. Næringslivet/bedriftene sjøl må kunne komme med forslag på kandidater, men også fra hvem som helst ellers bør forslag kunne etterspørres. Også fra tiltaksnemnda (formannskapet) sjøl.»

Sist oppdatert: 09.07.2020 11:55:32