Tiltaksprisen 2020 er tildelt Thomas Elvedal AS

Thomas%20Elvedal.jpg

Tiltaksnemnda vedtok i sitt møte 18. august å tildele Thomas Elvedal AS tiltaksprisen for 2020. Vi gratulerer!

Tiltaksnemnda har følgende begrunnelse:

Tiltaksprisen 2020 er en hederspris. Thomas Elvedal sa opp en fast jobb i urbane strøk, og så mulighetene for nyetablering gjennom Engerdal kommunes gründerprosjekt med oppstart i 2018. Han etablerte da to avdelinger i sitt selskap Thomas Elvedal AS: Elvedal Transport og Elvedal Tjenester. Med støtte gjennom gründerprosjektperioden kjøpte han sin første varebil, og startet fra grunnen av. Først i det små med hovedsakelig lokal transport og servicetilbud til hytteeierne. Siden den gang har bedriften vokst til fire varebiler og to ansatte, på tross av at vareruter ellers bærer preg av å legges ned.

Thomas Elvedal AS har hovedområde mellom Drevsjø og Mjøsområdet, men tilbyr kjøring i hele Hedmark og også ellers i landet ved behov, bl. a. til Oslo og Trondheim. Hytteservicen er utvidet til også å gjelde faste tilsyn av hytter, fritidsboliger og campingvogner, samt renholdstjenester. Han har også en betydelig aktivitet i moseplukking med 8 ansatte moseplukkere, og i barmarksesongen leverer han daglig til norsk moseproduksjon i Åkrestrømmen.

Thomas Elvedal AS er synlig i samfunnet. Han har vist seg å være aksjon- og løsningsorientert der det stort sett bare er kundens fantasi som begrenser tilbudet han strekker seg langt for å gi. Han viser mot og kløkt, og har fått rykte på seg for å være positiv, serviceinnstilt, omstillingsdyktig, pålitelig, fleksibel, hurtig og effektiv i sitt arbeide. Selskapet blir benyttet av både det private og offentlige, og fungerer også som en god samarbeidspartner for andre bedrifter i Engerdal.

Tiltaksnemnda ønsker med denne tildelingen å gi en velfortjent oppmerksomhet og takk til Thomas Elvedal for dyktig utført tiltaksarbeide i Engerdal kommune.

Sist oppdatert: 21.08.2020 14:38:17