Tiltaksprisen 2018

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Smiley%20ide

​Har du forslag på kandidat(er) til kommunens tiltakspris som skal deles ut i år?

I så fall sender du forslaget ditt skriftlig til: Engerdal kommune, v/rådmannen, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal innen 8. april 2018.

Du kan også ta kontakt muntlig eller pr. telefon til ordfører eller rådmann på tlf. 62 45 96 00. Eller du kan sende forslaget ditt på epost til: postmottak@engerdal.kommune.no.

Følgende premisser gjengis som bakgrunn for utvelgelse av prisvinner(e), vedtatt av kommunestyret 18. desember 2008:

«Prisen deles ut normalt annethvert år etter avgjørelse av tiltaksnemnda (formannskapet)… Selve prisen er tenkt som en oppmuntring for dyktig utført tiltaksarbeid (nyetablering, videreutvikling av et allerede eksisterende tiltak, vektlegging av fantasi, dyktighet, nyskapning, økonomiresultat, osv.). Prisen kan gå til enpersons bedrifter, større bedrifter eller rene ideskapere. Næringslivet/bedriftene sjøl må kunne komme med forslag på kandidater, men også fra hvem som helst ellers bør forslag kunne etterspørres. Også fra tiltaksnemnda (formannskapet) sjøl.»

Sist oppdatert: 23.03.2018 15:18:14