Tiltaksprisen 2016 til Fredheim Transport ANS - Narve og Knut Fredheim

rosebukett

​Tiltaksprisen for 2016 ble i formannskapets møte 6. juni tildelt Fredheim Transport ANS v/ Narve og Knut Fredheim. Vi gratulerer.

Begrunnelse:

Tiltaksprisen 2016 er en hederspris.
Fredheim Transport ANS, med brødrene Narve og Knut Fredheim sitt delte eierskap, er en bedrift i Engerdal som alle verdsetter og som er navngjeten langt utover kommunens grenser.
Fredheim Transport ANS er en videreføring og en videreutvikling av Kåre Fredheim Auto Service helt tilbake i 1935. Bedriften vokste seg stor med langtransport av tømmer, vegvedlikehold, verksted, og bensinstasjon. Og drev i sin tid også med drosje- og sjuketransport.
Brødrene Knut og Narve har drevet firmaet sammen og har hatt en klar arbeidsfordeling dem imellom som har fungert godt.

Fredheim Transport ANS har fulgt med i utviklingen og har måttet gjøre mange tilpasninger av drifta. Denne tilpasningen har de klart godt, og omsetter i dag for mange millioner. Som et eksempel på hvor konkurransedyktig firmaet er, kan nevnes anbudsordningene på vegvedlikehold og brøyting. Uansett om det er Mesta eller Kolomoen eller andre som har hovedanbudet, er det Fredheim Transport ANS som utfører det.

Bedriften kan vise til en solid økonomi og resultat.
Opp gjennom årene er det knapt en engerdøl som ikke har vært avhengig av bedriften, om det har vært drivstoff, snøbrøyting, varer og utstyr til garder, butikker og andre firmaer. Når kjøretøyer av eldre årgang skulle repareres, har bedriften med sitt assorterte delelager kommet mange til unnsetning.

Tiltaksnemnda ønsker med denne tildelingen å gi en velfortjent oppmerksomhet og takk til Narve og Knut Fredheim for mangeårig innsats for kommunens innbyggere og bedrifter.

Sist oppdatert: 07.06.2016 12:28:53