Tilgjengelighetsprisen 2020

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 17.09.2020 12:38:05 | Emneord (los) forsiden
Rullestolbruker%20inkludert

​Engerdal kommune vedtok i 2018 at de vil dele ut en tilgjengelighetspris til eiere av bygg og omgivelser i Engerdal, som i den senere tid har gjennomført nybygg, renovering og endringer med sikte på universell utforming for å bedre tilgjengeligheten for funksjonshemmede.

​Tilgjengelighetsprisen skal bidra til å fremme likestilling og likeverd, sikre like muligheter og rettigheter til samfunnsdeltakelse for alle, uavhengig av funksjonsevne, hindre diskriminering på grunn av nedsatt funksjonsevne i Engerdal kommune.

Prisen skal stimulere til nedbygging av samfunnsskapte funksjonshemmede barrierer og hindre at nye skapes.

Vi inviterer alle til å fremme forslag til kandidater og håper på mange gode forslag!

Forslag med begrunnelse sendes til Engerdal kommune, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal eller til postmottak@engerdal.kommune.no innen 20. oktober 2020.

Sist oppdatert: 17.09.2020 12:43:25