Tilgjengelighetsprisen 2019

Tegning

​Engerdal kommune vedtok i 2018 at de vil dele ut en tilgjengelighetspris til eiere av bygg og omgivelser i Engerdal som i den senere tid har gjennomført nybygg, renovering og endringer med sikte på universell utforming for å bedre tilgjengeligheten for funksjonshemmede.

​Tilgjengelighetsprisen skal bidra til å fremme likestilling og likeverd, sikre like muligheter og rettigheter til samfunnsdeltakelse for alle, uavhengig av funksjonsevne, hindre diskriminering på grunn av nedsatt funksjonsevne i Engerdal kommune.

Prisen skal stimulere til nedbygging av samfunnsskapte funksjonshemmede barrierer og hindre at nye skapes.

Vi inviterer alle til å fremme forslag til kandidater.

Forslag med begrunnelse sendes til Engerdal kommune, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal eller til postmottak@engerdal.kommune.no innnen 20.08.2019.

Vi håper på mange gode forslag

Sist oppdatert: 26.06.2019 13:59:22