Tømmekalender på nett - og ny hjemmeside for FIAS

PC skjerm med digital tømmekalender på skjermbildet

​FIAS har tidligere informert om at det ikke blir papirbasert Miljøkalender for 2019. I stedet blir det digital tømmekalender tilpasset nett og mobil, som man kan velge å skrive ut på papir.

Den digitale tømmekalenderen er nå tilgjengelig på www.fias.no sammen med ny design på vår hjemmeside.

www.fias.no kan man registrere adresse eller gårds- og bruksnummer. Da vises de to neste hentedagene for restavfall, papir og plast.

Man kan velge å skrive ut tømmeplanen for 2019 på papir. Man kan også oppgi mobilnummer, og få SMS varsel dagen før henting. Den tjenesten er gratis.

Innbyggere som ikke har mulighet til å hente frem sin digitale tømmeplan, eller ikke har mulighet til å skrive den ut på papir, kan besøke en av våre gjenvinningsstasjoner eller kommunens servicetorg for å få en utskrift.

De som kommer innom før jul, kan også få med seg en gratis julesekk til gavepapiret. Den hentes sammen med annet restavfall i januar.

Ta kontakt dersom du har spørsmål, eller hvis det er feil i tømmeplanen eller det ikke vises tømmeplan for en eiendom som har henting på rute. Det kan være feil i datagrunnlaget som må rettes opp.

Det vil bli lagt ut informasjon på FIAS sin Facebook side så snart den nye nettsiden er lansert. Del gjerne!

Det vil også bli annonser i lokalavisene.

Se også høstens FIAS-post, for mer informasjon: https://issuu.com/dmtalvdal/docs/fiasposten1018b?e=4626422/65572578

med vennlig hilsen

Fjellregionen Interkommunale Avfallsselskap as