Småkokkene

vi fire som er med i småkokkene

Vi er en elevbedrift som består av 4 elever Maiken Køien Andersen, Ida Villemo Hagen Jensvoll, Zeinab Murad og Daryos Hasseni. Vi skal lage en kokebok som vil inneholde oppskrifter fra Engerdal og ukjente smaker fra andre land. ​

Småkokkene

Elevbedrift er noe alle 9. klassinger ved Ebus må igjennom. Dette forgår i 3 uker, da skal elevene starte en egen bedrift, gjennomføre og legge den ned. Dette er en fin måte for oss å lære hvordan vi skaper en egen arbeidsplass og målet er å lære om bedrift og regnskap.

småkokkene%20-%20forside%20bokØnsker du denne boken trenger du ikke å vente,  vi tar forhåndsbestillinger. Bare send melding, ring eller send en mail. Telefon: 40462778 eller 96233706  mail   maikenkan@hotmail.no innen 22/4-16 og den vill koste 200kr og det er kontantbetaling.

Pengene vill gå til klasseklassa og egen fortjeneste 50/50.

Sist oppdatert: 19.04.2016 12:49:29