Siste nytt fra Oppvekst

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 15.05.2020 12:13:40 | Emneord (los) forsiden
Barnehånd%20på%20piano

​Her kommer litt informasjon fra Oppvekst om hvordan tiden fremover blir.

Åpningstid barnehagene og SFO
Barnehagene og SFO fortsetter med matpakker og redusert åpningstid – i alle fall ut mai-måned.
kl. 08.00-16.00 i barnehagene og
kl. 08.00-15.30 i SFO

Kulturskolen åpner 18. mai
Fra mandag 18. mai starter kulturskolen opp igjen med ordinær undervisning. Alle foresatte har fått beskjed om smittevernregler og justerte undervisningstidspunkter.

Minner om søknadsfristen for Kulturskolen neste år: 1. juni.

Skoleskyssen
Det er ikke oppdaterte rutetabeller liggende ute på Trønderbilenes hjemmeside, så det er vanskelig og gi eksakte tidspunkter for hver holdeplass.

For elevene sørfra og Røa-bussen, så vil den starte og gå fra Røa klokka 08.00 - det vil si ca. 10. minutter før dagens rutetider og så vil denne bussen kjøre en ekstra tur ned igjen til Engerdal sentrum for å hente elevene herfra og nordover. Slik det har vært gjort tidligere noen perioder.

Fra nord i kommunen har vi fått satt inn tre store busser og på den måten får alle elevene derfra plass på en tur. Stå rolig og vent på bussen og så stopper en av bussene og tar eleven med. Sjåførene vet hvilken buss elevene skal sitte på med.

Det henstilles om at elever kjører samme buss til og fra skolen. Dette skyldes knapt med seter i bussene da smittevernhensyn skal følges.

Det anmodes om fra Trønderbilene at det i disse tider blir vanskelig og ta med elever fra andre busser som skal på f.eks. vennebesøk, ridning, bursdager og lignende.

Det kan bli endringer fremover, så det er viktig at elever og foreldre følger med på informasjonen som blir gitt fra EBUS.

HER kan dere lese mer informasjon om skoleskyss gitt fra Innlandstrafikk.

Spørreundersøkelse for 5.-10. klasse
Oppvekst minner om spørreundersøkelsen som alle elever i 5.-10. klasse har fått om perioden med fjernundervisning og oppfordrer alle elever til å sette av noen minutter til å svare på denne.

Ønsker dere alle en flott 17. mai.

Sist oppdatert: 15.05.2020 12:29:10