Sats internasjonalt

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 07.11.2019 12:55:44 | Emneord (los) forsiden
Jordklodjulekule

​Spre gjerne informasjon videre til venner og bekjente du tror vil kunne ha interesse av denne dagen.

Gründere og næringsdrivere som ønsker å vite mer om internasjonalisering inviteres til gratis fagdag torsdag 21. november.

​- Dagen har elementer som burde passe alle og enhver som har ambisjoner om å satse mer internasjonalt, sier næringsrådgiver Bjørn Olsen.

Dagen deles i to

- Vi starter med et seminar for reiselivsbedrifter fra kl. 8. Fra kl. 12 gir vi produksjonsbedrifter mulighet til å møte Innovasjon Norge og Klosser Innovasjon. Selv om dette er primærfokus, så kan vi garantere at det er noe å lære for alle og enhver som ønsker å vite mer om veien videre, sier Olsen.

Seminar

Kl. 8-10 er det seminar i Morensalen på biblioteket. Målgruppen er primært reiselivsbedrifter som er i startfasen av å tenke på det internasjonale markedet. Her serveres morgenkaffe og noe attåt.

På seminaret fokuseres det på nøkkeltall, trender, merkevaren Norge, kulturforståelse og hvordan Innovasjon Norge kanskje kan bistå deg på veien ut i den store verden. Det vil også bli anledning til korte individuelle møter med Innovasjon Norge i etterkant av seminaret; såkalt speed-date.

Go Global

Kl. 12-16 setter vi opp møter med bedrifter og Innovasjon Norge på rådhuset. Dette er for produksjonsbedrifter som er i startfasen av eller har planer om å eksportere sin produkter internasjonalt.

På møtene kan konkrete problemstillinger diskuteres, og bedriftene vil få veiledning til hvordan disse kan løses. Og ikke minst hvordan Innovasjon Norge eventuelt kan bistå på veien. - Møtene kan enten være gruppemøter eller individuelle sådanne, alt etter interesse og behov, opplyser Bjørn. I tillegg vil Klosser Innovasjon delta med tanke på det nettverket de representerer.

Påmelding

Alt er gratis, men vi ønsker påmelding for bedre å kunne planlegge dagen. Meld deg på til Bjørn Olsen på beo@trysil.kommune.no innen utgangen av 17. november. Dersom du eller din bedrift ønsker å delta på Go Global, så tar vi kontakt tilbake for å finne hvilken tid som passer best for alle parter mellom kl. 12-16. Det settes av en time til hver bedrift.

Det er næringsavdelingen i samarbeid med Innovasjon Norge som arrangerer fagdagen.

Velkommen!

Skrevet av Ramona Nordnes.

Sist oppdatert: 07.11.2019 13:08:22