Sandbøtter til nye og gamle som ønsker seg dette tilbudet

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 19.09.2019 12:21:14 | Emneord (los) forsiden
Strøsandbøtte

​Også i år deler Sanitetsforeningen ut gratis strøsandbøtter for å unngå holke.

Dersom du er over 70 år og har hatt eller ønsker deg sandbøtte - som en trygghetshilsen fra oss er det bare å ta kontakt.

Bøttene deles ut i et samarbeid med pensjonistforeningen.

Når sesongen er over og bøtta tom, legg en lapp med navnet ditt i bøtta, slik at vi vet hvem som har returnert den og du vil motta ny sand til neste vinter. Bøttene leveres tilbake ved Kløverstua på Drevsjø.

Skulle du ikke ønske å benytte deg mer av dette tilbudet, lever bøtta tilbake med lapp i med navn og at den ikke ønskes i retur.

Er det bøtter som ikke er i bruk lenger (ved flytting/bortgang), ber vi om at også disse bøttene leveres tilbake av pårørende.

For mer info og bestilling ta kontakt med:

• Olav Sande tlf. 62 45 80 51 eller 959 74 100 (søndre del av kommunen f.o.m. Engerdalssetra)
  • Aase Sundet tlf. 62 45 97 63 eller 901 20 816 (vestover i kommunen og Sømådalen)
  • Oddny Nordli tlf. 915 55 295 (Drevsjøområdet og Elgå)
Sist oppdatert: 19.09.2019 12:40:59