Informasjon om skolefritidsordning ved Engerdal barne- og ungdomsskole

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Barn%20som%20leker%20-%20tegning

Skolefritidsordningen i Engerdal er nylig vedtatt flyttet fra barnehagene til Engerdal barne- og ungdomsskole (Ebus). SFO-ordningen på Ebus iverksettes fra og med 1. august 2018 og tilsvarende ordning ved barnehagene avvikles fra og med samme dato. SFO ved Ebus følger skoleruta med elevoppstart 20. august 2018. ​

​SFO-tilbudet gjelder for alle elever fra og med 1. klasse til og med 4. klasse, samt alle barn med særskilte behov fra og med 1. klasse til og med 7. klasse. Nye vedtekter og årsplan vil utarbeides.
Ved Ebus tilbys det SFO før og etter skoletid, samt en dag i uken på en felles samordnet fridag for 1.-4. klasse, som for skoleåret 2018/2019 blir onsdager. SFO er en betalingsordning, og foresatte må selv ordne og bekoste skyss til og fra SFO.

Måltid i SFO legges til hel dag, onsdager. Utover dette må egen SFO-matpakke medbringes hvis ønskelig med ekstra mat morgen og ettermiddag, utover vanlig skole-matpakke.

Det tilbys gratis leksehjelp 2 timer i uken for elever som går i 1.-4. klasse. Dette kan legges inn i SFO mot fratrekk i SFO-betalingen. Kulturskoletimer kan legges inn i SFO-tid etter avtale med Kulturskolen og etter egne betalingssatser.

Søknadsfrist og eget søknadsskjema til SFO på Ebus med betalingssatser vil bli kunngjort medio mai på kommunens hjemmeside, med sikte på opptak før skolens sommerferie.

Sist oppdatert: 04.05.2018 14:43:22