Redusert foreldrebetaling SFO-plass

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 12.08.2020 08:57:40 | Emneord (los) forsiden
Barn%20med%20skolesekk

​Familier med lav inntekt kan søke om redusert pris for SFO-plass for elever på 1. og 2. trinn.

​Det er vedtatt en ny forskrift for foreldrebetalingen for plass i skolefritidsordningen (SFO) for elever på 1. og 2. årstrinn. Forskrift om endring i forskrift til opplæringslova.

Foreldrebetalingen skal maks utgjøre seks prosent per barn av husholdningens samlede kapital- og personinntekt. Endringene er gjeldende fra 1. august 2020.

I søknaden må det legges ved følgende dokumentasjon:
Familiens samlede bruttoinntekt. Legg ved:

• Kopi av siste skattemelding
  • Dokumentasjon av inntekt, lønn, næringsoppgave, stønad, utbetalinger fra NAV, pensjoner
  • Dokumentasjonen kan ikke være eldre enn en måned

Søknadsfrist
Søknadsfristen er 25. august. Søknader som blir innvilget i forhold til fristen 25.august, får tilbakevirkende kraft fra 1. august 2020. For søknader som mottas etter 25. august, gjelder vedtaket fra første hele måned etter søknadstidspunktet.

Søknadsskjema
Utfylt skjema og dokumentasjon sendes Engerdal kommune v/helse og oppvekst, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal eller på e-post postmottak@engerdal.kommune.no

Skjema finner du til høyre på denne siden.

Sist oppdatert: 12.08.2020 09:07:27