Oddgeir Bruaset til Blokkodden

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Oddgeir%20Bruaset

​Oddgeir Bruaset.

​"Der ingen skulle tru at nokon kunne bu"

Møt programskaperen, forfatteren og foredragsholderen Oddgeir Bruaset på Blokkodden, tirsdag 13. november 2018 kl. 18.00.

​De lever annerledes enn annet folk. Og de har appell.
"Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" har vært en av de mest populære fjernsynsseriene NRK har sendt de siste årene. Mer en 1,2 millioner seere har fulgt programmet på det meste.

Etter at serien har gått i tolv år og 72 program er sendt, har mannen bak programmet, Oddgeir Bruaset, pensjonert seg.

Ved sida av å være programskaper er Bruaset også forfatter og foredragsholder. Dessuten har han gitt ut fire bøker som er baserte på serien, der vi får vite mer om stedene og menneskene han besøker. Med bakgrunn i bøkene og programmet vil Bruaset holde et bildeforedrag om folket som «bur der ingen skulle tru at nokon kunne bu”. Han les utdrag fra bøkene, og han forteller om møte med menneske som lever på en måte som for de fleste av oss virker usannsynlig og eventyrlig.
Bruaset har ved to anledninger vært i Engerdal med sitt program, Femundshytten og Sylen har begge hatt besøk.

Det vil bli mulighet til å kjøpe bøker etter at foredraget er slutt.

Foredraget holdes tirsdag 13. november kl. 18.00, i møterommet inne i utstillingsmagasinet på Blokkodden.

Pris:

Pensjonister 50,-.