Nytt søknadsskjema for barnehageplass

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Visma%20Flyt%20barnehage

​Fra og med januar 2019 vil søknad om barnehageplass i Engerdal kommune gjøres via Visma Flyt Barnehages foresattportal. Dette gjelder enten du søker plass til kommunale eller private barnehager. Det gjelder og om du søker for første gang, du søker endring av plasstype eller om du søker overføring til annen barnehage. Dette informasjonsskrivet vil gi deg informasjon om hvordan du logger deg på foresattportalen, og hvordan du i portalen legger inn søknad om barnehageplass.

Til høyre på siden ligger det en link som fører deg direkte til Visma Flyt Barnehages foresattportal. Denne vil også ligge på kommunens hjemmeside for barnehager. Ved å klikke på denne linken, kommer du til innloggingssiden i foresattportalen. Du logger deg inn med elektronisk ID via ID-porten.

I foresattportalen har du mulighet for å velge enten bokmål, nynorsk eller engelsk som språk.

Søknad om barnehageplass består av fem trinn, hvor du som søker må fylle inn informasjon:

1. Opplysninger om barnet
    • Fødselsnummer
    • Navn
  2. Kontakt opplysninger om foresatte
    • Relasjon til barnet
    • Mobiltelefonnummer
    • E-postadresse
    • Legg evt. til medsøker
  3. Velg barnehage
    • Ønsket oppstartsdato
    • Barnehager i prioritert rekkefølge
    • Plasstype
  4. Andre opplysninger
    • Morsmål
    • Opptakskriterier barnet oppfyller
    • Dokumentasjon for kriterier hvor dette kreves
    • Andre relevante opplysninger
  5. Kontrollskjema
    • Kontroll av opplysninger i søknad
    • Innsending av søknad

Søknaden sendes elektronisk, direkte fra foresattportalen, til Visma Flyt Barnehages administrasjonsløsning for kommunens opptaksmyndighet. Når søknaden er sendt, vil du motta en bekreftelse på den e-postadressen du har oppgitt i søknaden.

Dersom du har behov for hjelp til å fylle ut søknad i foresattportalen, kan du henvende deg til Wenche Kjølvang Holdbak, tlf 400 24 945.

Lykke til!

Sist oppdatert: 19.12.2018 17:16:18