Nytt avløpsanlegg på Femundsenden

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
ledning og kran på bakken

​Byggherre Engerdal kommune innbyr med dette til konkurranse om kontrakt «Generalentreprise - Femundsenden avløpsanlegg - Bygg for slamavskiller».

​Byggherren skal innhente tilbud på generalentreprise for oppføring av avløpsanlegg på Femundsenden. Selve bygget skal bestå av 3 stk. plasstøpte betongkamre for slamavskilling med et isolert bygg over. Bygget skal ha saltak oppbygd av takstoler og tekket med stålplater. Det skal graves grøfter for infiltrasjon.

Anbud og konkurransegrunnlaget ligger ute på Doffin.no med anbudsfrist 24.03.2017 kl. 12.00.

Oppstart er satt til mai 2017, og prosjektet skal være sluttført innen 01.11.2017.

For de som er interessert blir det en anbudsbefaring på Femundsenden den 02.03. 2017 kl. 11.00.

Sist oppdatert: 27.02.2017 10:31:02