Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter fra Engerdal Frivilligsentral

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Frivilligsentralen

​Her kan du lese om aktiviteter som har blitt gjennomført på Frivilligsentralen og om kommende aktiviteter i februar/mars.

 

Såkveld​

En onsdagskveld i løpet av mars håper vi på å få til en såkveld på Frivilligsentralen. Det vil bli kjøpt inn ulike sorter med frø, og Ann Kristin og Karin fra Blomsterpikene vil lære bort litt i forhold til såing.

Hvis dette høres interessant ut, så meld deg gjerne på til Frivilligsentralen på telefon 47 97 30 20, allerede nå og innen 24. februar. Vi trenger at dere melder dere på for å vite hvor mye frø som skal kjøpes inn. Dere må beregne at dere må betale litt for materiell.

Nærmere dato og mer informasjon vil komme etter hvert.

Frø.jpg 

 

Kulturkafe 4. februar

Nok en vellykket Kulturkafe er over. Denne gangen fikk vi smake deilig mat fra Syria, tusen takk til familien Murad for veldig god mat.

Vi solgte også denne gangen i overkant av 40 middager, og de som møter opp kommer tilbake gang etter gang. Tusen takk til dere :-)

Takk også til Lions Engerdal for veldig god hjelp.

Syrisk mat 1.jpgSyrisk mat 2.jpgSyrisk mat 3.jpgSyrisk mat 4.jpg 

Neste kulturkafe blir torsdag 3. mars. Nærmere informasjon kommer!

 

Turgruppa er i gang igjen

Neste tur er mandag 8. februar. Det blir tur i nærområdet, så møt opp ved Frivilligsentralen. Velkommen til en ny fin turdag. Vi avslutter med kaffe på Frivilligsentralen. Ta gjerne med deg matpakke. For mer informasjon om turgruppa trykk deg inn på aktiviteter og turgruppe. Menn oppfordres til å møte, da vi trenger flere karer i gruppa vår :-)

Turgruppe 1.jpgTurgruppe 2.jpg 

Bilder fra turen vi hadde til Kvannjotbua i Østveien.

 

Datahjelpen

Tirsdag 18. februar kl. 13.30-15.30 på biblioteket fortsetter vi med "Datahjelpen". Dette er et tilbud for deg som trenger litt hjelp til å komme i gang med data, eller ønsker å lære mer.

Ta gjerne med din egen PC eller nettbrett og møt opp på biblioteket tirsdager i oddetallsuker mellom 13.30-15.30.

De som møtte opp sist fikk god hjelp til det de ønsket å lære.

Dette er et samarbeid mellom biblioteket, Pensjonistforeningen og Frivilligsentralen. For mer informasjon gå inn på vår hjemmeside: www.engerdal.frivilligsentral.no/aktiviteter og klikk deg inn på Datahjelpen.

 

Tirsdagstreffen

Ellers så er det fortsatt Tirsdagstreff på Frivilligsentralen mellom 11.00-13.00, her går det mye i kortspill og da spesielt "Amerikaner", så har du lyst til å spille kort er det bare å ta seg en tur. Det er også noen som strikker, så har du heller lyst til det så er du hjertelig velkommen til det også.

Det er også lov bare å komme og skravle litt :-)

 

Har du lyst til å komme, men har problemer med skyss, ta kontakt på telefon 47 97 30 20 så kanskje vi klarer å hjelpe deg. Dette gjelder for alle aktiviteter ved frivilligsentralen.

Sist oppdatert: 11.05.2016 13:42:08