Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Ny styreleder og nasjonalparkforvalter for Femundsmarka og Gutulia

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
bilde%20Chr%20og%20sindre%20%20kt

​Fra venstre: ​Kirsten Thyrum, Christian Elgaaen og Sindre Kolstad Valan

​Nasjonalparkstyret for Femundsmarka og Gutulia har i vår konstituert nytt styre for verneområdene. Ny leder er Christian Elgåen, varaordfører i Røros kommune og ny nestleder er Line Storsnes, ordfører i Engerdal kommune. 

Det er opprettet en ny stilling som nasjonalparkforvalter for Femundsmarka og Gutulia, denne har kontorplassering på Skrivargarden i Drevsjø. Sindre Kolstad Valan fra Røros er ansatt i den nye stillingen. Det er allerede en eksisterende forvalterstilling på Røros, lokalisert til Doktortjønna og Kirsten Thyrum innehar denne stillingen.

Andre medlemmer av nasjonalparkstyret for Femundsmarka og Gutulia er:

Olav Røssum representerer Innlandet fylkeskommune, Kari Anita Furunes representerer Trøndelag fylkeskommune, Eva Nordfjell og Inge Even Danielsen representerer Sametinget

Varamedlemmer til styret er: Hilde Fjorden, Terje Langfloen, Charlotte Veland Hoven, Bjørn Einar Salvesen, Marie Kristine Lorentzen og Jarle Jonassen

Nasjonalparkstyret har ansvar for alle saker som gjelder forvaltning og tilrettelegging i Femundsmarka og Gutulia. For tiden jobbes det med ny besøksstrategi for områdene, der en i enda større grad vil ønske velkommen inn til disse flotte verneområdene. 

Sist oppdatert: 10.06.2020 14:58:40