Ny møterunde med Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Logo%20Hedmark%20kunnskapspark%20og%20Innovasjon%20Norge

​Hedmark Kunnskapspark og Innovasjon Norge kommer til Trysil med sin ekspertise fire torsdager i høst. ​Gründere og andre næringsdrivende i Trysil og Engerdal som vil møte dem, bør kontakte næringsavdelingen i god tid.

​Hedmark Kunnskapspark og Innovasjon Norge kommer til Trysil fire ganger i høst for å møte næringsdrivende i Trysil og Engerdal.

- Pilotprosjektet vi kjørte i vår der lokale aktører kunne booke tid med Hedmark Kunnskapspark og/eller Innovasjon Norge her i Trysil, ble en stor suksess. Vi gir derfor dette tilbudet ut året, sier Bjørn Olsen på næringsavdelingen i Trysil kommune.

Datoene

Høstens møtedatoer er lagt til den siste torsdagen i måneden:

• 30. august
  • 27. september
  • 25. oktober
  • 29. november

- I tillegg planlegger vi miniseminarer på en time eller to på kveldstid disse dagene. Da vil Hedmark Kunnskapspark holde foredrag og invitere til diskusjon om relevante emner som er tilpasset  målgruppa, sier Bjørn Olsen.

Senke terskelen

Hensikten med å tilby disse møtene i Trysil, er å senke terskelen for lokale gründere og bedriftseiere for å ta kontakt med Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark.

- Før sommeren satte vi av to hele dager, og begge ble fullbooket. Vi har fått signaler om at flere ønsker å benytte seg av tilbudet. Det betyr at vi fortsatt har et potensial for nyetableringer, og det er gledelig, sier Bjørn.

Book møte

De som ønsker å møte Innovasjon Norge og/eller Hedmark Kunnskapspark, kontakter næringsavdelingen i henholdsvis Trysil og Engerdal i god tid før møtedagen og forteller hvilke behov dere har. Ut fra det sørger de for at dere får møte de som er mest relevante i forhold til prosjektet dere jobber med.

- Jo tidligere dere tar kontakt, jo sikrere kan dere være på at møtedagen dere ønsker, ikke er fulltegnet, sier Bjørn Olsen.

Vegen videre

Hvordan dere skal ta prosjektene videre, finner dere altså ut av sammen med kommunens næringsavdeling og ekspertisen i Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark.

- Det tror vi gir et fortrinn i forhold til å få realisert gode ideer, sier Bjørn Olsen.

Skrevet av: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Sist oppdatert: 06.07.2018 09:22:11