Nye avdelingssykepleiere ved pleie- og omsorg

Kari%20og%20Synne%20Guor
​Fra venstre Kari Grønbekk og Synne Guro Haugseng
​Kari Grønbekk og Synne Guro Haugseng har nå tiltrådt stillinger som avdelingssykepleier/avdelingsleder, så endelig er lederstillinger innen pleie og omsorg besatt.

kari%20grønnbekk

Kari Grønbekk er tilsatt som avdelingssykepleier Fjellblikk.  Kari skriver om seg selv:

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 1981.
Har en lang erfaring og bred kompetanse fra :
Sykehus (medisinsk avdeling med hjerteovervåkning/ Elverum sykehus)
Sykehjem (Trysil sykehjem  og Osen pensjonistheim/Åmot kommune)
Hjemmebasert omsorg ( 13 år i hjemmesykepleien /Trysil kommune)-her fungerte jeg også som assisterende avdelingssykepleier.
Har også jobbet freelance ett år: var da 6 mnd. på et rehabiliteringssenter i Spania og deretter 3 mnd. på hjerte/lunge rehabilitering i Skibotn(indre Troms)

Jeg er bosatt i Elverum og ukependler Elverum-Drevsjø.

Synne Guro Haugseng skriver om seg selv:

synne%20guro

Synne Guro er tilsatt som avdelingsleder hjemmebaserte tjenester.  Hun starter i denne jobben i april 2014

Av utdanning er jeg vernepleier og spesialpedagog.
Vernepleierutdanningen tok jeg ved høyskolen i Harstad, så jeg var nordlending i 3 år, fin måte å bli kjent med en annen kant av landet på. I forbindelse med utdanningen var jeg i praksis på dagsenter i Bodø, spesialskole i Arkangelsk i Russland hvor jeg da oppholdt meg i tre mnd. Bo og servicesenter for eldre i Bodø det siste året. I studiestida jobbet jeg mye på sykehjemmet og hjemmesykepleien i forbindelse med ferie og høytider.

Første jobb som vernepleier hadde jeg i Hamar kommune, der bodde jeg i ca 3 år. Da studerte jeg også spespes ved høgskolen i Lillehammer.
2004 kom jeg hemmat til Engerdal etter ca 17 år utabygds. Flyttet på Haugen en liten perle ved lille Engerens stende bredder. Begynte å jobbe som rådgiver ved Stiftelsen Renåvangen august 2004.

Vernepleier er et allsidig yrke, og de siste årene er vi blitt mer ettertraktet. Det er nok mye pga samhandlingsreformen som har mye fokus på tverrfaglig samarbeid, noe vernepleieren er go på,  i tilegg til miljøterapi og mange andre ting.
Etter 10 år i rusomsorgen var det greit å prøve noe nytt i tillegg til å få kortere vei på jobb. Jeg har permisjon fra jobben på Renåvangen. Det er mye nytt å sette seg inn i, det skjer mye i kommunene vi får mer og mer ansvar, og det legges stor vekt på brukermedvirkning og verdige tjenester. Vi må tenke litt nytt og annerledes. Det er et bra miljø, hektiske dager, og jeg trives så langt i jobben. På fritida blir det rolig familieliv, og litt samfunnsengasjement for grenda.

I lederteamet ved pleie omsorg har vi i tillegg Kristin Opgård som enhetsleder og Arna Lia Hovde som avdelingssykepleier Solgløtt.

Vi ønsker begge to lykke til i sine jobber!

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:27