Ny avtale for Drevsjø Asylmottak

Drevsjø%20statlige%20asylsøkermottak-%20mange%20ute%20vinteren
​Engerdal kommune har i dag fått tilbakemelding fra UDI om at vi har fått anbudet som driftsoperatør ved Drevsjø Asylmottak for de neste 3 årene med 3 års opsjon. Ny driftsavtale medfører at mottaket utvides fra 80 til 104 faste plasser, pluss 26 stykkprisplasser.
Engerdal er svært glade for dette, både for de arbeidsplassene som er på mottaket direkte, og de ringvirkningene dette gir i lokalsamfunnet.

​Ordfører og rådmannen vil samtidig takk de som jobber på og rundt mottaket både for den innsatsen som er lagt ned i forbindelse med anbudsprosessen men også for det kvalitetsarbeidet som er gjort med det godt drevet mottak. Dette har lagt grunnlaget for det anbudsprosessen og har vært et viktig for vårt anbud.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:29:07