Nasjonale prøver i norsk for fremmedspråklige

talk%20to%20talk
​Norskprøven avholdes 2 ganger i året i den enkelte kommune.  Prøvene kan tas på Engerdal Voksenopplæringssenter i tiden 26. mai - 5.juni.

Norskprøven består av en skriftlig og en muntlig prøve. Den skriftlige prøven består av delprøver i leseforståelse, lytteforståelse og skriftlig framstilling. Resultatet på de ulike delprøvene oppgis slik: «Under A1», «A1», «A2» og «B1».

Du kan velge å ta bare en av prøvene.  De som har tatt prøven tidligere har også anledning til å melde seg opp til bare en av delprøvene av den skriftlige prøven.
Prøvene kan tas på Engerdal voksenopplæringssenter i tiden 26.mai – 5.juni.  Dato for skriftlig og muntlig  prøve vil bli fastsatt senere.
Pris pr prøve for betalingselever: kr 600,-   Pris pr delprøve: kr 300,-
Privatister kan melde seg opp via privatistportalen innen 22.april.  Du finner både oppmeldingslink for privatister og informasjon om prøvene her:

Om du er for sen i forhold til fristen eller har andre spørsmål kan du ta direkte kontakt med Engerdal Voksenopplæringssenter v/Ingeborg Frank,
tlf. 62 45 96 52/99 02 79 66
Sist oppdatert: 27.05.2015 15:29:10