Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

NAV-kontoret vil vite hva du mener

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
Ipad, mobil
​​​​​​Mandag den 14. oktober er det duket for årets brukerundersøkelse på NAV-kontoret. NAV ber de av kommunens innbyggere som besøker NAV-kontoret de neste 14 dagene, om å delta i spørreundersøkelsen, hvis de blir spurt om det. På denne måten kan NAV få nyttige tilbakemeldinger på både servicenivå og hvordan tjenesten fungerer i kommunen.Kontakt oss
Undersøkelsen gjennomføres i en 14-dagersperiode i tidsrommet 14. til 25.oktober. Mange av dem som besøker NAV- kontoret i denne perioden vil bli spurt om å svare på et elektronisk spørreskjema, med 10-12 hovedspørsmål. Disse spørsmålene handler om alt fra årsaken til at man oppsøker NAV-kontoret til hvordan man vurderer servicen hos NAV, og hva man fikk bistand til.
Medarbeidere i NAV vil bistå med hvordan man får tilgang til spørreundersøkelsen, slik at det skal være enkelt for publikum å gi tilbakemeldinger. Undersøkelsen tar ikke lang tid.
 
Brukerundersøkelsen gjennomføres på alle NAV-kontor i Hedmark denne perioden. Den lokale brukerundersøkelsen gir muligheter for den enkelte enhet til å gi bedre tjenester for brukerne, og det er derfor viktig at mange nok benytter muligheten til å gi sine tilbakemeldinger.  
  

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:26:34