Nå kan du endre skattekortet ditt på nett selv

Pengesedler%20norske%20til%20nye%20nettsider

Tjenesten ble åpnet av skattedirektoratet i desember i fjor. Etter det har stadig flere kommuner blitt innlemmet i ordningen, og fra nå har også engerdøler tilgang på tjenesten.​

Du kan nå logge deg inn på skatteetaten sin hjemmeside, se lenken til høyre og endre på skattekortet ditt.

Før du går inn og endrer på skattekortet ditt anbefaler skatteetaten at du finner fram dokumentasjon på:

• Lønn: Lønnslippen får du enten på papir eller elektronisk fra din arbeidsgiver. Er det første gang du bestiller skattekort må du oppgi hvor mye du tror du kommer til å tjene i løpet av året.
  • Pensjon: Er du pensjonist trenger du dokumentasjon fra Nav eller fra den som betaler ut din pensjon.
  • Gjeld/formue: Dokumenter fra banken som viser din gjeld, gjeldsrenter og eventuelt formue.

Kontakter (utvalg)

Sist oppdatert: 17.03.2016 12:08:45