Mange fikk tilskudd i kommunestyremøte den 22. mars

løypemaskin som lager skispor

​Tråkkemaskin i farta på Lillerøåsen

Litlrøåsen Vel, Engerdal Utmarkslag, Femundselva Historielag, Drevsjø Stedsgruppe og AS Fæmund/Fæmund II fikk tilskudd fra Enngerdal kommuenstyre.  ​Alle som hadde søkt fikk tilskudd.

Litlrøåsen Vel innvilges et tilskudd på inntil kr 56.000,-, tilsvarende 46 % av kostnadsoverslaget fra fondet for allmennyttige formål / fellesgoder 2018. Tilskuddet skal gå til de tre nye, familievennlige rundstiene på Lillerøåsen.

Engerdal Utmarkslag innvilges et tilskudd fra fondet for allmennyttige formål/fellesgoder i 2018 på inntil kr 23.000,- som tilleggsfinansiering av prosjektet med utbedring av «Magnhildskarvrunden». Dette tilsvarer ca. 33 % av godkjente kostnader, som er kr 69.875,-.

Femundselva Historielag innvilges et tilskudd på inntil kr 17.600 tilsvarende 37 % av kostnadsoverslaget fra fondet for allmennyttige formål/fellesgoder 2018. Tilskuddet skal gå til infoskilt av Månaveien og Elvsæterveien ved stienes start; Elvsætra og Veundåsen, Femundsundet og Snerta, samt ved Månakrysset og i Granberget, samlet 6 infoskilter.

Drevsjø stedsgruppe innvilges et tilskudd på inntil kr 35.000,-, tilsvarende 50 % av kostnadsoverslaget fra fondet for allmennyttige formål / fellesgoder 2018, til utbedring av skiløypetraseen på Drevsjø (Drevsjømoen – Lillebo og runden om «Brannstasjonen»).

AS Fæmund innvilges et tilskudd på inntil 30.000 kroner fra Femundfondet til et digitaliseringsprosjekt som skal utvikle og tilpasse en digital plattform som gjør informasjon mer tilgjengelig for reisende. Tilskuddet tilsvarer ca. 15 % av godkjent kostnadsoverslag.

Du kan lese saksdokumentene og høre kommunestyredebattene ved å klikke på dokumenter/lenker til høyre.

Vi ønsker de som fikk tilskudd lykke til.

Sist oppdatert: 26.03.2018 15:11:16