Lokalmatprosjekt - informasjonsmøte 19. januar

lokalmat%20-%20budbil

​Næringsavdelingen er i gang med et spennende lokalmatprosjekt. Vi inviterer til et informasjonsmøte i kommunehuset tirsdag 19. januar fra klokken 18.00-20.00, for å fortelle om prosjektet og for å komme i kontakt med deg som brenner for lokal mat og lokale råvarer.

​Vi ser på muligheter for å videreutvikle Blokkodden Villmarksmuseum til å bli en drivkraft for mat og matkultur i Engerdal. Lokalmat er i vinden. Generelt er trenden at etterspørselen etter lokalmatprodukter er større enn tilbudet. Med andre ord det er et potensiale for å satse.

Prosjektet er interessert i å komme i kontakt med:

• Lokalmatprodusenter
  • Deg som har en gammel oppskrift
  • Deg som ser muligheter for å starte opp en bedrift basert på lokale mattradisjoner/lokale råvarer
  • Deg som har hjerte for lokalmat
  • Lag og foreninger med interesse for lokalmat

Ønsker du mer informasjon om lokalmat-prosjektet, ta kontakt med næringsavdelingen ved
Katrine Kleiven tlf. 901 34 992, e-post: katrine.kleiven@engerdal.kommune.no

Sist oppdatert: 06.01.2016 13:01:39