Lisensjaktstopp for ulv

ulv%20vinter

​foto:  Fylkesmannen i Innlandet

​På grunn av fare for felling av den genetisk viktige ulven innskrenkes lisensfellingsområdet for ulv utenfor ulvesona fra og med 21.1. og inntil videre.

​For å unngå fare for felling av genetisk viktig individ unntas hele Engerdal kommune, den del av Rendalen kommune som ligger øst for Fv 30 og Fv 2218 (Brydalsvegen), samt Trysil kommune nord for en rett linje fra der Senna renner ut i Trysil/Femund-vassdraget til der kommunegrensa mellom Trysil og Engerdal gjør en vinkel ved Litlskorhøa. Denne avgrensingen gjelder midlertidig fra og med 21.1. og inntil videre.

Fungerende ordfører Line Storsnes er  i kontakt med både Miljødirektoratet og Fylkesmannen i Innlandet, og er lovet oppdatert informasjon fra Fylkesmannen.

Du kan lese mer og lisensjaktstopp på Fylkesmannens sider ved å trykke her:  Fylkesmannen i Innlandet

Sist oppdatert: 21.01.2020 13:48:40