Linjeinspeksjon med helikopter

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Linjeinspeksjon%20med%20helikopter%20-%20Eidsiva

​Eidsiva jobber kontinuerlig med vedlikehold av strømnettet, og foretar blant annet linjeinspeksjon for å forebygge feil.

Fra 8. august til ca. 1. oktober i år blir det gjennomført linjeinspeksjon av Eidsivas strømnett ved bruk av helikopter.

Inspeksjonen innbefatter toppkontroll/fotografering av master og vil foregå i Hedmark, Oppland og Akershus.

• Helikopteret flyr i forholdsvis lav høyde og med sakte fart, og dyr kan reagere på grunn av støy, forteller fagansvarlig Åge Øibakken i Eidsiva Nett. Han legger til at de starter med inspeksjon av distribusjonsnettet i Glåmdalsregionen.

Inspeksjoner vil bli gjennomført i følgende kommuner:
Lillehammer, Gausdal, Gjøvik, Østre Toten Vestre Toten, Nordre Land, Søndre Land, Etnedal, Sør Aurdal, Nord Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre, Vang i Valdres, Ringsaker, Hamar, Løten, Elverum, Nord-Odal, Sør-Odal, Kongsvinger, Våler, Grue, Eidskog, Åsnes, Trysil, Engerdal, Stor-Elvdal, Åmot, Stange, Hurdal og Eidsvoll.

Lurer du på noe angående linjeinspeksjon med helikopter?
Ta kontakt med Åge Øibakken på tlf. 959 81 576 eller e-post: age.oibakken@eidsivaenergi.no

Sist oppdatert: 17.08.2016 15:25:19