Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Lek gir læring - opprusting av lekemiljøet i Engerdal barnehage

Engerdal%20barnehage%20des15%207

Inspirert av barnehagenes pågående prosjekt Lek gir læring og ansatte med masse ideer og pågangsmot, har det vært stor aktivitet i Engerdal barnehage i høst. Ved hjelp av enkle midler har vi rustet opp barnehagens lekemiljø både ute og inne. Vi ser at det skal ikke så mye til for å gi næring til barnas lek. Input som kan utvide barnas rollelek.

​Lek med sykler og motorsykler ble utvidet med bensinpumper, bankkort og terminal, førerkort, oppmerket veibane og laminerte skilter. Asfalten har også blitt merket med paradis og ludospill.

Ved sandkassa og lekestua lagde vi sølekjøkken og her har det allerede blitt lagd mye mat. Og lekestua ble malt innvendig og møblene fikk et strøk også og er nå blitt til «Barnas kafé»

5 kabeltromler er blitt malt i glade farger og 3 av dem er blitt til biler med nødnumrene på. Alt dette liver opp uteområdet.

Inne har barnas rollelek fått nytt kjøkken og kiosk/butikk med masse varer.

Og den aller største jobben var endring av hemsrommet. Der har vi revet den over 20 år gamle hemsen, malt litt og innredet med sceneteppe, rullegardiner og discolys og en hylle er gjort til scene til dukketeater. Her skal det bli mye moro utover. Til og med scenegulvet har vi fått. En koselig lesekrok fikk vi også plass til der.

Vinduene i barnehagen blir brukt til utstilling også og så langt i høst er dem prydet av høsten, jakt, Hakkebakkeskogen og julemotiver.

Ingen tvil om at LEK GIR LÆRING.

 

BensinstasjonSyklerKabeltrommelbordLek med vannLekebutikkMaler utePå skogsturSykkel- og gangveiSykkelparkeringVask av syklerVindusmaleri HakkebakkeskogenVindusmaleri julenisse
Sist oppdatert: 11.01.2016 13:18:52