Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Ledige IKT-stillinger SÅTE

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
Konsulent
​SÅTE som er et samarbeid mellom kommunene Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal har ledige stillinger.  Søknad skal sendes Trysil kommune og søknadsfrist er 15. januar.  Søknadsskjema finner du her.

Ledig stilling: Systemansvarlig for sak/arkiv- og portalsystem

Vi søker systemansvarlig i 50-60% stilling for sak- og arkivsystemet og portalløsningen i samarbeidskommunene Trysil, Engerdal, Åmot og Stor-Elvdal. Stillingen kan kombineres med tilsvarende stilling for sak/arkiv- og portalsystemene til en 100 % stilling.
 

Ledig stilling: Systemansvarlig for økonomisystem

Vi søker systemansvarlig i 50-60% stilling for økonomisystemet i samarbeidskommunene Trysil, Engerdal, Åmot og Stor-Elvdal. Stillingen kan kombineres med tilsvarende stilling for sak/arkiv- og portalsystemene til en 100 % stilling.
Trysil kommune samarbeider med tre andre kommuner innen IKT (SÅTE; Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal). Fra 1. januar 2015 blir SÅTE IKT-samarbeidet organisert i henhold til kommuneloven § 28-1b – administrativ vertskommune, med Trysil kommune som vertskommunen. Den nye organiseringen har en bemanningsplan som innebærer 9,6 årsverk på drift og 5,4 i systemansvar. 2,5 årsverk av disse 5,4 er prosjektstillinger i en tre-års periode. Systemansvaret er i dag i prosentvise deler plassert hos ulike personer i våre samarbeidskommuner. Nå skal fokus på fagsystemene samles og styrkes.
Fullstendig utlysningstekst og søknadsskjema finner du i lenkene til høyre.
 
 
 
Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:34