Ledig stilling i Landbrukstjenester Øst

kuer som ligger på jordet

​Vi i Landbrukstjenester Øst - LTØ trenger en vikar for Landbruksvikar i Trysil/Engerdal/Åmot og Elverum!
Inntil 100% stilling med mulighet for fast ansettelse.

«Landbruksvikarane skal avløyse bøndene ved sjukdom og i krisesituasjonar. Avløysarlaga har ansvar for at det er landbruksvikarar tilgjengeleg når det er behov for det.

Ordninga omfattar om lag 240 landbruksvikarar som skal gje avløysing ved sjukdom og i krisesituasjonar for husdyr- og grøntprodusentar. Landbruksvikarane er tilsett i avløysarlaga. Bøndene må kontakte avløysarlaga ved behov for landbruksvikarar.

Avløysarlaga får tilskot frå staten til landbruksvikarverksemda.»

Vi ønsker oss en allsidig, arbeidsvillig og omgjengelig person! I dette distriktet er det mange melkebønder! Landbruksvikaren må ha stor arbeidskapasitet, være fleksibel, ha gode kommunikasjonsevner, kunne håndtere diverse redskap – kjøre traktor og helst ha erfaring med melkeproduksjon både med og uten robot.

Utenom ferie/fritid og sykdomsavløsning går jobben ut på å bli kjent med gårdbrukerne i Trysil, Engerdal, Åmot og Elverum.

Det vil blant annet si oppsøkende (etter avtale med gårdbrukerenJ ) arbeid – ta turen ut - det er viktig at landbruksvikaren er godt kjent rundt på brukene i distriktene - dette også med tanke på dersom noe akutt skulle oppstå, da er det godt at det kommer noen som er litt kjent. Vi vil for en periode ut mot gårdbrukerne spandere GRATIS førstegangsbesøk av landbruksvikaren!

Hos mange av gårdbrukerne er det gode muligheter for overnatting. Ellers sier det seg selv med et stort distrikt at det blir mye bilkjøring – året rundt.

Søker må ha egen bil og bosted innenfor distriktet. LTØ vil være behjelpelig med å finne bolig.

Landbruksvikaren vil høre under LTØ sitt avdelingskontor i Trysil/Innbygda.

Dersom dette høres interessant ut for deg eller noen du vet om setter vi stor pris på tilsendt

CV og kort søknad til POST@LTOST.no

Se gjerne også vår hjemmeside http://ost.landbrukstjenester.no/

Sist oppdatert: 01.10.2018 00:53:48