Ledig stilling branningeniør

woman-fire-fighter-958266_1920

​Hos Midt-Hedmark brann og redningsvesen er det fra 6. april 2021 ledig 100 % fast stilling som branningeniør/-inspektør i brannforebyggende avdeling ved Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS. Kontorsted er ved brannforebyggende avdeling i Elverum. Søknadsfrist 1. februar 2021.

Den som blir ansatt må påberegne en del reisevirksomhet i våre eierkommuner. For en jevnere kjønnsbalanse oppfordres kvinner til å søke.

Arbeidsoppgaver:

• Lovpålagte oppgaver innen det brannforebyggende arbeidet i henhold til brann- og eksplosjonsvernloven.
  • Planlegging, gjennomføring av informasjons- og motivasjonstiltak rettet mot innbyggerne i våre kommuner

Kvalifikasjonskrav:

• Høyere utdannelse, fortrinnsvis branningeniør
  • Erfaring innen informasjon og/eller markedsføring eller relevant praksis
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Særlig interesse for tilsyn og undervisning
  • Kontaktskapende
  • Gode datakunnskaper på aktuelle brukerprogrammer

Det vil for øvrig bli lagt vekt på:

• engasjement
  • kreativitet, positivitet og serviceinnstilling
  • personlige egenskaper og egnethet

Vi kan tilby et høyt faglig miljø med muligheter for kompetanseheving. Vi skal møte innbyggerne med tidsriktige tjenester og god service.

Stillingen avlønnes iht. avtale. Tilsettingen skjer forøvrig i henhold til gjeldende lover, tariffavtaler og reglement. Helse- og vandelsattest må fremlegges ved tilbud om jobb jf. Brann- og eksplosjonsvernloven §18.

Nærmere opplysninger om stillingen fås hos:

Trond Joar Kjenstadbakk – brannsjef, tlf. 479 77 161 eller trond.joar.kjenstadbakk@mhbr.no

Knut Bjørnseth – avd.leder. tlf. 924 99 011 eller knut.bjornseth@mhbr.no

Søknad med kortfattet CV sendes til: Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS, Kirkevegen 75, 2413 Elverum eller e-post: post@mhbr.no

Søknadsfrist: 1. februar 2021

Søknadspapirer vil ikke bli returnert.

Sist oppdatert: 06.01.2021 13:31:15