Ledig stilling Trysil Engerdal forsøksring

Ved Trysil Engerdal forsøksring er det ledig 80% stilling som ringleder. Kontorsted er Trysil og søknadsfrist er 15. januar 2014.

​Trysil Engerdal forsøksring har 143 medlemmer og dekker i hovedsak kommunene Engerdal og Trysil.  Ringen driver forsøk og veiledning innen jord- og plantekultur, miljøtiltak mv. Kontorplass i Trysil rådhus i fellesskap med kommunens landbruksforvaltningstjenester Øst, LHMS m.f.

Nåværende ringleder slutter etter oppnådd aldersgrense og ny ringleder i 80% stilling blir ledig fra 1. mai 2014.  Fagområdene er jord- og plantekultur, grovfordyrking. Vi søker etter en person med høgere landbruksutdanning, sjølstendig, omgjengelig og samarbeidsvillig, ha god muntlig og skriftlig framstillingsevne og datakunnskap.  Godt kjennskap til fagområdet i dal- og fjellbygder vil være en fordel. Lønns- og ansettelsesvilkår etter gjeldende avtaler med NHO og Naturviterne/Negotia. Styret forbeholder seg rettet til å velge fritt blant søkerne.  Søker må disponere bil.

Spørsmål rettes til styreleder Kåre Enger, tlf. 41228322 eller ringleder Thorleif Grini, tlf. 90765784/62457700. Søknad med bekreftede attester for relevant utdanning og praksis sendes:  Trysil-Engerdal forsøksring, postboks 200, 2421 Trysil, eller trysil.engerdal@lr.no innen 15. januar 2014.

Sist oppdatert: 22.05.2015 07:33:17