Ledig stilling: Læring i IKT- servicefaget

pc%20ipad%20iphone%20mobil
Har du lyst på lærlingplass fra høsten? SÅTE har fire lærlingplasser innen IKT-servicefaget, en i hver av kommunene Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal.  Søknaden skal sendes til Trysil kommune og søknadsfrist er 7. april 2015.
Stilling
Lærling i en av SÅTE-kommunene
Stillingstype/-prosent
Lærling 100 %
7. april 2015
  • Vi søker lærlinger som har bestått VG1 og VG2.
    Søkere som ikke har bestått enkeltfag, kan bli vurdert.
  • Lite fravær vektlegges.
Vi ønsker lærlinger som
  • er engasjerte, motiverte og interesserte i faget.
  • evner å samarbeide med andre.
  • har gode holdninger i arbeid med mennesker.
  • er kreative, fleksible og løsningsorienterte.
  • er strukturerte og evner å jobbe systematisk.
Vi søker deg som er lærevillig, engasjert og interessert i faget.
Er du i tillegg pålitelig og har godt humør, vil vi gjerne høre fra deg!
Søkere med ungdomsrett vil som hovedregel, bli prioritert.
Vi kan tilby
  • en variert og lærerik praksis med gode utviklingsmuligheter.
  • tett oppfølging og veiledning.
  • lønn i henhold til gjeldende tariffavtale.
Om tjenestestedet
Trysil kommune samarbeider med tre andre kommuner innen IKT (SÅTE; Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal).
Fra 1. januar 2015 ble SÅTE IKT-samarbeidet organisert i henhold til kommuneloven § 28-1b – administrativ vertskommune, med Trysil kommune som vertskommunen. Den nye organiseringen har en bemanningsplan som innebærer 9,6 årsverk på drift, 5,4 i systemansvar og minst en IKT-lærling per kommune. Trysil kommune har leder- og fagansvar, men oppmøtested/lærlingsted er i den enkelte kommune.
Andre opplysninger
Tilsettingen skjer i henhold til lov og avtaler som gjelder for Trysil kommune.
Trysil kommune er en IA-bedrift og ønsker mer mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemming, etnisk eller nasjonal bakgrunn.
Kontaktperson(er)
Jan De Doncker,  tlf: 90 24 94 35,  epost: jdd@trysil.kommune.no

Søknad
Vi krever skriftlig søknad med cv. Bruk vår elektroniske søknad og legg inn cven din der. Prioriter i søknaden hvilken kommune du ønsker lærlingplass i. Trenger du veiledning om utfylling av søknad, ring servicetorget vårt på tlf 62 45 77 00.
Dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring sendes ikke sammen med søknaden. Vi vil be om disse senere i ansettelsesprosessen.
Velkommen til å søke!
Bli lærling og få lønn under utdanning!
Elektronisk søknadsskjema finner du til høyre under relaterte dokumenter.
Offentlig søkerliste
Trysil kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Om Trysil
Trysil kommune ligger i Hedmark fylke, ca 22 mil nord for Oslo og 7 mil nord for Elverum. Vi er ca 6 570 innbyggere. Vi har seks kommunale og fire private barnehager, tre kommunale barneskoler, to private barneskoler og en ungdomsskole, kulturskole og videregående skole med bredt tilbud. Reiseliv er Trysils største næring. Vi har Trysilfjellet, Norges største alpinområde, og mange friske aktivitetstilbud både vinter og sommer. Trysil er et moderne bygdesamfunn med en aktiv næringsutvikling og med rike tradisjoner innen kultur og idrett. Kommunesenteret har et variert handels- og servicetilbud.
Velkommen til Trysil!
Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:59