Ledig stilling - kommunedirektør/rådmann i Engerdal kommune

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 25.10.2019 12:30:47 | Emneord (los) forsiden
Varde%20med%20sykkel

​Foto: Erik Olsson

​Engerdal kommune søker ny kommunedirektør/rådmann.

Innbyggere, politikere, kommuneansatte og -administrasjon ønsker én til med på laget som har kompetanse og lyst til å innta lederposisjonen i kommunen vår. Vi har et brennende ønske om å skape gode hverdager og nye muligheter for innbyggere og tilreisende. Derfor trenger vi en rådmann som både kan løse hverdagsoppgavene i kommunen, og være med på å skape utvikling og vekst.

​Engerdal kommune går inn i en periode der vi gjør endringer for å tilpasse oss på en klok måte for å løse lovpålagte og utviklingsbaserte oppgaver. Disse endringene skal den nye rådmannen være med på å sikre, og gjøre gode.

Rådmannen, utover den daglige drift og virksomhet, skal skape utviklingslyst og -muligheter for eksisterende og nye virksomheter både i offentlig og privat sektor. Vi ser det slik at i vår kommune er det viktig at privat sektor vokser framover.

Vi er en liten og stabil organisasjon med kompetanse som dekker alle vesentlige fagområder. Våre ansatte er mulighetsorienterte og leverer både innenfor tjenesteproduksjon og utviklingsområder.

Du må ha erfaring og basiskompetanse god nok til at du forstår og håndterer økonomi både på budsjett- og resultatsiden – i tillegg til lederkompetanse høy nok til å skape arbeidsglede og gjennomføringsevne hos dine medarbeidere.

Hvis du synes din egen kompetanse og erfaring matcher dette - hvis du har lyst til å bli den som skal lede Engerdal kommune framover, så håper vi at du søker.

Vi har konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål kan rettes til ordfører Lars Erik Hyllvang, tlf. 994 76 494, eller rådgiver Gard Erik Sandbakken, tlf. 934 63 964.

Søknad med cv sendes innen 17. november 2019 til Gard Erik Sandbakken på epost: gard@kommunike.as

Forespørsler om stillingen blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver frem til søknadsfrist. Lønn, tilsettingsform og andre vilkår etter avtale.

Det vil bli utarbeidet en egen lederavtale. Vil du vite mer – besøk våre hjemmesider www.engerdal.kommune.no. Her vil du finne bred informasjon om kommunens organisasjon, det kommunale styringssystemet og tjenestetilbudet til befolkningen. Du kan også lese om prioriterte satsingsområder for kommunen og budsjett, strategier og planer for framtidig utvikling.

Vitnemål og referanser tas med til intervju. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste etter at søknadsfristen er ute. Søkere som likevel ønsker at søknaden blir behandlet konfidensielt, bes opplyse om dette og grunngi det særskilt i søknaden. I tilfelle vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt tilbake, slik at søkere kan velge mellom å trekke sine søknader eller stå fram med navn.

Sist oppdatert: 28.10.2019 12:36:05