Ledig stilling - dirigent Engerdal barne- og ungdomskorps

Av: Lillian Lundby | Emneord (los) forsiden
dirigent

​Engerdal barne- og ungdomskorps trenger ny dirigent fra høsten 2014.

Stillingen er på 3.5%. Søknadsfrist er 01.08.2014

​Jobben består i hovedsak av ukentlige øvelser med et lite, men veldig positivt musikkensemble, hvor spillegleden er stor, og det musikalske nivået er godt. Jobbing rettet mot konserter og seminarer vil kunne inngå i stillingen, i samarbeid med korpsets styre, Engerdal Hornmusikk, og kulturskolen i Engerdal – eksempelvis; 17. mai, Sangens og musikkens dag etc.
Du må ha relevant musikkerfaring og/eller kompetanse, og en interesse for korps og korpsmusikk.
Du må like å jobbe med barn og unge, ha gode samarbeidsevner, og et engasjement for både individuell- og ensembleundervisning. Siden det er et spenn i alder på korpsets medlemmer (Korpset består av elever fra 5. – 10. klasse), er det også et spenn i nivå; dette krever noe tilrettelegging og planlegging av øving, noteutvalg etc.

Tilsetting vil skje i løpet av andre halvdel av august.

Spørsmål vedrørende stillingen kan sendes til Øyvind Skogly Pedersen, rektor ved kulturskolen: oyvind.skogly.pedersen@engerdal.kommune.no

Søknad sendes til: Øyvind Skogly Pedersen, Hyttveien 65, 2443 Drevsjø

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:41