Ladestasjonen er i drift

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 05.07.2019 11:57:56 | Emneord (los) forsiden
Ladestasjon%20for%20el-bil

​Ladestasjon for el-bil i Engerdal sentrum.

​Kommunen har i samarbeid med Fortum Markets AS etablert en ladestasjon for elbiler i Engerdal sentrum. Ladestasjonen har totalt 4 ladeuttak, hvorav 2 stk for hurtiglading DC og 2 stk for semihurtiglading AC. Ladeutstyret dekker alle kjente elbilers ladebehov/standarder.

​Investeringen er på totalt kr 1,2 mill. inkl. MVA, av dette har Enova innvilget et tilskudd på inntil kr 376.800,-. Tiltaket har vært ute på anbud og det er inngått avtale med Fortum Markets AS. Avtalen med Fortum omfatter en helthetlig løsning for lading av elbiler inkludert installasjon og en 10-årig avtale om drift, vedlikehold og service.

Kunder henvises til å laste ned Fortums ladeapp for Charge & Drive. For ytterligere informasjon henviser vi til Fortums hjemmesider.

Sist oppdatert: 05.07.2019 12:08:34