Kulturprisen 2017

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Blomsterbukett

​​Kulturprisen for Engerdal kommune skal deles ut annet hvert år og det er da åpent for en ny tildeling i 2017.

I retningslinjene for Engerdal kommunes kulturpris står det blant annet:

«Kulturprisen for Engerdal kommune kan deles ut til personer eller lag som har gjort en særskilt innsats for kultur- eller samfunnslivet i Engerdal. Det legges til grunn et utvidet kulturbegrep der kultur også omfatter alt som bidrar til at lokalsamfunnet utvikles i en positiv retning.

Lag og enkeltpersoner kan fremme forslag på kandidater til prisen. Forslagene sendes innen juni annenhvert år til formannskapet som også avgjør tildelingen av prisen.

Formannskapet står fritt til å forkaste innkomne forslag, eller foreslå egne kandidater.»

Vi ber derfor at de som har forslag på kandidater til årets kulturpris sender sine forslag enten pr brev til Engerdal kommune, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal eller pr mail til post@engerdal.kommune.no innen onsdag 31. mai.

Sist oppdatert: 10.05.2017 10:17:05