Kulturkveld på Drevsjø

kulturkveld%20på%20drevsjø%20-%20dans
Engerdal voksenopplæringssenter og Drevsjø mottak for asylsøkere inviterer til kulturkveld på Fjellvang tirsdag 10.mars kl. 18.00

​Det bys på spennende eksotiske matretter og kulturelle innslag fra elever på voksenopplæringen og beboere på mottaket

Videre får vi underholdningsinnslag fra Engerdal hornmusikkforening, Kulturskolen  og Engerdalsringen med spellemenn!

I pausa blir det anledning til å kjøpe seg mat, kaffe og kaker.

kulturkveld%20på%20drevsjø

For de viderekommende kaffe elskere anbefaler vi eritreisk kaffe laget på tradisjonelt vis.

Visste du at det er bosatt 6 flyktningefamilier i Engerdal kommune?  Nå har du anledning til å bli litt bedre kjent med dem og  deres bakgrunn.    På kulturkvelden vil det bli vist fram powerpointframlegg som våre bosatte flyktninger har laget om seg selv og sine hjemland.

Vi håper mange finner veien til lokalet tirsdag 10.mars, vi lover dere spennende underholdning,  kulinariske smaksopplevelser og trivelig sosialt samvær!

Gratis inngang

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:57