Konsert med Halvdan Sivertsen og Engeren Sanglag

plakat med bilde av Halvdan med gitaren

​Engeren Sanglag og Halvdan Sivertsen skal konserten i Hagelund, Trysil lørdag 27. oktober klokken 19.00. Alle er hjertelig velkommen!​

Vi i Engeren Sanglag er både stolte av å ha med oss en av Norges fremste viseartister og er trygge på at det blir en flott opplevelse.

Opplev Engeren sanglag sammen med en av landets mest folkekjære visesangere.
Halvdan Sivertsen har mange velkjente viser som for eksempel "Kjærlighetsvisa", "Sommerfugl i vinterland" og "Ti tusen tommeltotta". Konserten vil inneholde gode, gamle slagere, samt noen nyere godbiter. Halvdan og koret fremfører egne avdelinger med Sivertsen-viser - Halvdan bringer egen gitarist mens koret bistås av Andrè Solheim på tangenter. Aktørene vil sammen avslutte med flere kjente og kjære viser.
Billetter kan kjøpes via lenke på dette arrangementet (ebillett.no) og hos servicetorget i Trysil Rådhus. Sikre deg plass nå!

Billetter
Du kan kjøpe billett på nett: https://ebillett.no/trysilkinoogkulturhus/466

Eller du kan henvende deg til servicetorget i Trysil Rådhus.

Velkommen!

Hilsen Engeren sanglag