Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Kompetansenettverk lokalmat nav øst - Kurstilbud høsten 2019

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 09.09.2019 10:30:16 | Emneord (los) forsiden
Lokalmatverksted

​Følgende kurs kan du melde deg på høsten 2019:

Grunnmodul - Lokalt bakeri og kornforedling

Modulen går over 3 samlinger (2-3 dagers samlinger). Både teori og praktiske øvelser gir deltakerne kunnskap og innblikk i korn som råvare samt viktige trinn i kornforedling og bakefaget. I tillegg gis informasjon rundt regelverk, merking av mat og mattrygghet.

Datoer:

1. samling: 8.-9. oktober
2. samling: 29.-31. oktober
3. samling: 12.-13. november

Påmeldingsfrist: 23. september.

For mer informasjon klikk her.

Kommentarer fra tidligere deltakere som har gått på kurset:

  • Tusen takk for veldig givende og inspirerende kurs. Veldig fornøyd med kurset. Har fått mye ny kunnskap som jeg kan bruke
  • Utrolig lærerikt og mange aha-opplevelser
  • Takk for fantastisk kurs!
  • Utrolig kompetansedeling både teoretisk og praktisk 

Surdeigsbrød.jpg 

 

Lokalmatverkstedet på Ås

Inspirasjon - Møteplass - Kurs

For å gjøre lokalmat lønnsomt må man beherske mange fag - deriblant råvareproduksjon, matproduksjon, salg, markedsføring, økonomi og ledelse. Lokalmatprodusenter jobber ofte alene, og har behov for et praksisfellesskap. Lokalmatverkstedet er en arena der du kan hente ny kunnskap, trene på praktiske ferdigheter i tillegg til å bygge nettverk med fagpersoner og andre lokalmatprodusenter! Bli med på lokalmatverksted og lær hvordan du kan skape lønnsomhet gjennom å selge råvaren tre ganger - produkt, måltid og opplevelse!

 

Dato: 15. og 16. oktober

Påmeldingsfrist: 1. oktober

Kontaktpersoner: Cecilia M. Kippe

For mer informasjon klikk her.

Etter felles inspirasjonsforedrag og minglelunsj på tirsdag, vil det bli 4 parallelle kurs som fortsetter til onsdagen ettermiddag. Kursene avsluttes med felles lokalmatbuffet laget med produkter fra kursene og presentert av kokken Bjørnar Amdahl, The Well.

Lokalmatverksted.jpg 

 

Vi ønsker velkommen til kurs denne høsten!


 

Sist oppdatert: 09.09.2019 10:53:28