Kommunestyret takket av rådmann Håvard Haug

Orfører Lars Erik med bildet som rådmann Håvard skal få

​Fra Høyre rådmann Håvard Haug, Ordfører Lars Erik Hyllvang med bildet som rådmann fikk overlevert og varaordfører Tor Erik Skramstad

Rådmann Håvard Haug deltok på sitt siste kommunestyremøte i Engerdal kommune torsdag 22.9.16.
Ordfører Lars Erik Hyllvang berømmet Haug sin innsats over de siste 5 årene. ​

«Engerdal er en annen kommune nå, en bedre kommune. Vi har styrket omdømme, radikalt bedre økonomistyring og fortsatt veldig gode tjenester. Du har ivaretatt gode relasjoner mellom administrasjon og politikk. Vi i kommunestyret vil takke deg for samarbeidet og alt du har bidratt med. Vi håper du har hatt ei spennende og lærerik tid her og vil tenke tilbake på tida i Engerdal med gode minner. Du har valgt å slutte her for å flytte tilbake til Ringsaker, oppvekstkommunen din. Gava vi har ordnet til deg er et bilde av et kjent landemerke for deg i pendlinga mellom Koppang og Engerdal, Femund mot Sølen. Vi ønsker deg lykke til videre!»

Bildet som Håvard mottok er tatt av Jan Nordvålen.

Takk%20til%20Håvard

Blomst%20til%20Håvard